Vilda och Enhörningen, mod och frihet

mugg med illustration enhörning och flickan vilda

Inlägget om Vilda och Enhörningen innehåller produkter från och länkar till ett av mina företag.

Av alla mina teckningar är Vilda och Enhörningen helt klare en av mina favoriter. För mig står hon för mod och frihet… När jag ska göra nått som känns lite jobbigt och lite läskigt brukar jag tänka på Vilda. Det är inte lätt att ställa sig på ett ben på en galopperande enhörning, men när hon hittar balansen… Då känner hon frihet!

print tavla med vilda och enhörningen promarkers

Var hittar du Vilda.?

Vilda och hennes enhörning finns tryckt på en rad härliga ting i min och Idas webbshop www.Södersvala.se . Förutom flera modeller av muggar och prints går hon även att hitta på putsdukar till glasögon m.m. och vattenflaskor.

Vill du också trycka dina bilder på t.ex en mugg? titta in på Emmagjort.se

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *