Tavelfolie på Skåpsdörrar

köksskåp blackboard burkar mm 760x509 ljus

I köket har vi ett vitt skåp från Ikea. Skåpet står lite för sig själv och har inte alls samma stil som resten av vårt kök.  Så när jag fick idén att klä dörrarna med tavelfolie så behövde jag inte oroa mig för att det inte skulle passa med resten av köket.

 

Jag gillar ju spontan kreativitet och här kan vi verkligen släppa loss och när vi tröttnar torkas konstverket bara av och nästa kommer till.

köksskåp blackboard montering 760x509 ljus

 

Den enda förberedelsen jag gjorde på skåpet innan jag satte dit den svarta filmen var att torka av dörrarna ordentligt. För får man in nått bakom kan det bli fula knölar dom är svåra att rita på. Sedan mätte jag hur bred och lång varje våd behövde vara. Det är enkelt att klippa eller skära i tavelfilmen. Dessutom fanns det ett rutmönster på baksidan som man kan följa.

köksskåp blackboard mia miasdotter 760x509 ljus

Sen gick vi loss med tavelkritorna. Både jag och dottern tyckte det var super skoj och vi har redan hunnit göra flera olika konstverk på skåpet. Låt dig inspireras…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *