Sommarlov och omorganisation i ateljén

garner och katt

När jag skapade kategorin ”På gång i ateljén” tänkte jag att jag bara skulle lägga upp sådant som händer i ateljén… Men jag tror att jag ska tänka om lite. Jag kommer helt enkelt lägga upp sådant som jag skapar även sittandes i t.ex soffan wip (work in progress) så att säga. Eftersom jag är multikreativ så skapar jag på många olika sätt. Ibland har jag perioder när jag skapar mycket med t.ex garn och då sitter jag ju inte i ateljén med det projektet utan snarare i soffan, i trädgården eller kanske i bilen på resan.

burkar med småsaker i ateljén

Omorganisation i ateljén

Den här sommaren har jag dessutom gjort om i ateljén, för att den ska passa mina nuvarande behov bättre. När vi flyttade in i vårat hus för 10 år sedan och startade Emmagjort.se jobbade vi från början helt och hållet hemifrån. Därför inredde vi så att det skulle fungera. Men sedan några år jobbar vi inte någonting med Emmagjorts produktion hemifrån. Så nu har jag försökt att göra så att ateljén ska passa mitt nuvarande kreativa liv bättre. Istället för ett stort fyrkantigt bord har jag numer bord längs med ena väggen så att olika projekt kan skapas sida vid sida. Det kommer komma inlägg längre fram med rundtur i Ateljén.

virkning och badande barn

Så summa summarum det kommer komma mer garnrelaterat i ”på gång i ateljen”, och jag kommer snart visa mer av hur ateljén ser ut. Nu ska jag virka vidare på min lilla gröna kaktus. Sen har jag ju en sjal och några sockor som jag påbörjat också… hoppas du också får en skön kreativ sommardag.

Här kan du hitta mer som har med garn och textilt att göra.. t.ex några av mina mönster.

Vill du veta mer om mina företag kan du läsa det här.

Här hittar du vad som händer på instagram @kreativaemma och @emmasvalander.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *