Såg en duva och fick fotofeeling

duva i träd rönnbär

Ibland är det så härligt att fota. Allt känns rätt och en är ett med kameran… men oftast är det lite av en kamp. Bilden i mitt huvud och det jag ser i min kamera går inte ihop riktigt jag vill mer. Jag kan bättre… stressen kommer och bilderna blir ok men inte wow. Många av mina bilder tas inte för att det är härligt att fota och vara kreativ. De tas för att de behövs för att visa upp något annat. Det är alltså inte själva bilden som är viktig utan objektet om du förstår vad jag menar.

höstanemon rosa blomma

Sååå skönt…

Därför kändes det så himla härligt när jag fick feeling, och sprang in efter kameran för att fota en duva i en rönn utanför vårat hus, och jag blev nöjd. Jag fotade fler bilder den här dagen och flera blev jag till och med riktigt nöjd med.

flugsvamp i gräs

Jag fotade bara för att det var härligt och inte för att det var ett måste. Och jag fotade det jag såg utan produkter och rekvisita. ”Bara”natur i naturen.

solros med nyckelpiga

Min favoritbild från den här dagen är nog ändå den ensamma flugsvampen i gräset. Den var så röd och fin att det inte spelade någon roll att knäna blev alldeles blöta när jag skulle fota den.

Alla bilder är tagna med min Nikon D 7000 och ett Nikkor 85mm objektiv.

10 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *