LP-fickor blir pappersförvaring

papper och plastficka 760

Jag vill inte påstå att jag har samlat på mig massor av mönstrade ”finpapper” (än), men jag har ändå en liten hög. Tyvärr har jag inte haft någon bra förvaring, tidigare, så en del av dem har fått lite hundöron av att ligga i en, inte alltid helt strukturerad, hög. Det finns säkert jättefiffiga lösningar för förvaring av papper om man är lite mer insatt i t.ex. scrapbooking-världen… men det är ju inte jag.

 

Vid ett tillfälle så slog det mig att de fyrkantiga arken nog hade nästan samma storlek som LP-fodral. Efter lite efterforskning fann jag att det gemensamma måttet var 12″. Vilket innebär att de LP-fickor vi säljer på Svalander Audio *(adlink), som ska passa till LP-fodral som är 12″, alltså passade perfekt för mina ark av mönstrade papper. Så jag smet ut på lagret och botaniserade lite… Jag valde att plocka en bunt med de fickor som heter ”LP-ficka i PVC” (adlink) (se bilderna). De är dyrare än ”LP-ficka i Polyeten” men också kraftigare och finare i plasten.  Jag har även lagt mina block med papper som är 12″x 12″ i de här plastfickorna.

papper och plastficka 3 760

Det enda som stör mig lite, är att jag inte kom på det här tidigare…. Jag hoppas att det här kan hjälpa någon annan med samma problem som mig. För det är så himla tråkigt när bra ”pysselmaterial” går till spillo för att man inte hittat en bra förvaring.

 

*Jag arbetar på och är delägare i Svalander Audio AB

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *