Illustrerar en barnbok -Del 2 manus och karaktärer

Det här är del 2 i min serie där du får följa arbetet med illustrationerna till en barnbok. I det här avsnittet pratar jag om hur jag kommer lägga upp arbetet för att få variation och komma framåt. Jag börjar rita karaktärer som kommer att vara med i boken ”Detektiv Långöra och bonkostölden” (författare Andreas Svalander, förlag Emmagjort AB) Nisse som är Huvudrolls innehavaren Holgers bästa vän. Jag ritar på min Ipad pro i appen pro create. Gillar du att se när jag ritar? Då ska du hålla ögonen öppna och prenumerera på min Youtube kanal. Det kommer komma mycket mer videos där jag ritar på illustrationerna i boken m.m. framöver.

KreativaEmma på YouTube

Är du sugen på att prenumerera på min kanal hittar du den härhttps://www.youtube.com/c/kreativaemma I beskrivningen till den här videon (Illusterar barnbok karaktärer och manusläsning) hittar du de länkar som jag nämner i videon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *