Hur jag blev barnboksillustratör

Den 8 december 2017  började ett nytt äventyr i mitt liv. Jag gick in på Instagram och hade fått ett nytt meddelande. ”Hej! Jag har ett manus till barnbilderbok jag planerar ge ut på egen hand… – …vill du vara med?”

Prestationsångest..

Jag har tackat nej till liknande erbjudanden tidigare men nått fick mig att istället för att gömma mig i min prestationsångest svara ”Hej hej! Va spännande 🙂 kan inte du maila mig lite mer om vad den handlar om…”

Nu nästan ett halvår senare sitter jag med fjärilar i magen och väntar på att böckerna ska komma från tryckeriet.

”Hurra snart kommer boken ut”

I Videoklippet ovan berättar jag om mina tankar kring att tackan ja. Dessutom får du se lite sneak peeks från boken och höra om hur jag jobbade med boken. Bland annat berättar jag hur en googling på sjukdomar inspirerade mig till hur tröttbacillen skulle se ut.

”Mona-Li och tröttbacillen” släpps den 12 Juni 2018  Köp den här, Emmagjort.se

Bokfakta Mona-Li och tröttbacillen

ISBN: 978-91-984778-0-1
Titel: Mona-Li och tröttbacillen
Text: Anna Säfström
Bild: Emma Svalander
Format: Kartonnage
Sidantal: 32 sidor

 

Här hittar du min YouTube kanal klicka gärna in och prenumerera så du inte missar när jag lägger upp nya videos.

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *