Hur jag använder ljusbord

Jag har hört många som har funderingar kring ljusbord (ritbord) och varför de ska införskaffa det. I den här videon berättar jag om hur jag använder mina ljusbord och vad de har gjort för mitt skapande.

Längre ner hittar du även länkar till ljusbord. Vilket man väljer är en smaksak. I videon ser du de jag har använt och använder. Båda är av äldre model så jag vet inte vilket ljusbord som är bäst på marknaden idag.

Länken nedan är en annonslänk vilket innebär att jag får ersättning om du använder min länk när du handlar hos PenStore.se via min länk med det kostar inte dig något att använda den. Det finns andra ställen att köpa ljusbord på men jag har valt att länka till Pen Store då jag själv handlar från dem. Länk till ljusbord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *