Flickan med ballongerna

flicka med ballonger illustration

Flickan med ballonger har fått färg. Den här bilden har jag färglagt tidigare, men inte varit nöjd alls. Så nu när jag hade köpt nytt block (läs mer om min kreativashopping här) och var super ivrig på att få testa att färglägga på det, tog jag ett papper och skrev ut de svarta linjerna igen. Pappret är från blocket The Wall från canson. Det är ett bleedpoof och tjockare än marker papper brukar vara.

Färgläggning av Flickan med ballongerna

Jag började med att färglägga ansiktet med Copic sketch E 21. Det är numer min favorit hudfärg. Jag har ju tidigare alltid använt promarkers vanilj och de är väldigt lika. På resten av flickan har jag blandat både Copics och Pro Markers huller om buller. Ville se hur mina nya färger passade med mina gamla osv. På bilden överst ser ni hur det blev med bara markers. Jag la inte ner någon direkt möda på att skugga med mina markers.

teckning illustration flicka med ballonger

Min plan var nämligen att förutom att testa pappret skulle jag också se hur jag kunde få till skuggor och strukturer med mina nya färgpennor från Faber Castell. Så efter att jag var nöjd med grund färgerna så började jag jobba med polycromos ovanpå. Tycker att det blev väldigt effektfullt. För att vara ett första försök är jag mycket nöjd. Dock känner jag att jag behöver mycket mer träning med färgpennorna innan jag får ordning på hur jag ska använda dem. På flickan med ballongerna blev det lite som det blev. Ökad kontroll skulle sitta fint 😉

faber castell polychromos 12 pennor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *