Flamingo från skiss till färdig illustration

När jag tecknade flamingo filmade jag hela processen. Från blyertsskiss till hur jag färglägger med mina promarker pennor. Nu har jag klippt ihop detta till en video. I videon pratar jag om hur jag gör och ger lite tips och trix för att lyckas bra med tex. att färglägga med promarkers. Jag ger också några exempel på produkter som jag har tryckt Flamingo på och som finns i shoppen på Södersvala.se .

Hoppas du gillar filmen och känner dig inspirerade 🙂

Utrag från beskrivningen på Youtube:

Jag är delägare i webbshoppen  Södersvala.se

KreativaEmma ritar en förälskad flamingo. Följ processen från skiss i blyerts till färdig illustration, färglagd med promarker pennor. Förutom en time lapse, med VoiceOver med tips och trix, berättar jag om hur min make inspirerade mig till att rita flamingon och varför jag bild-googlar när jag ritar. Jag berättar om min teknik att rita och färglägga med promarkers.

Ni får även se hur Flamingo ser ut som tryck på flera härliga ting. Till exempel, mugg, klistermärken och vattenflaska. För att köpa någon av produkterna med Flamingon på besök https://www.sodersvala.se/shop/tag/emmas_design

Har du själv någon bild, illustration eller text som du skulle vilja trycka på någon av de produkter du ser i videon gå till min andra webbshop   http://www.emmagjort.se/

Ha en skön dag

Kram Emma

 

Musik:Emma Svalander

Foto & redigering: Emma Svalander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *