Brumfällan -En liten bok om Hi-Fi

brumfällan barnbok med baksidestext

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till mina egna företag Emmagjort och SvalanderAudio samt bokhandlarna Bokus och Adliberis.

”Brumfällan” är min och min man Andreas första gemensamma bok. Han har skrivit och jag har illustrerat och vårat företag Emmagjort som numer även är förlag har get ut den.

”Tänk om Brum, Sus och Brus egentligen är små monster och troll som bor i stereon.”

Funderingen poppade upp en mycket varm sommardag när jag och Ida packade dagens ordrar vid packbänken på vårat andra företag Svalander Audio. Bilden av de små trollen fastnade och redan vid lunchtid hade idén spritt sig till Andreas.
”Vi var eniga, vi kunde helt enkelt inte låta bli att göra en barnbok om de små trollen som likt tandtroll flyttade in i stereoapparaterna och ställer till med sus, brus och framför allt brum.”

brumfällan barnbok om hifi

Andreas och jag har bollat mycket idéer under projektet och pratat mycket om både text och bild innan den slutgiltiga versionen blev till. Det har verkligen varit fantastiskt att kunna jobba så med den här boken. Man tänker kanske att det skulle vara påfrestande men jag måste ändå säga att vi gör varandra bättre.

Boken handlar om Lollo och hennes familj där pappan är Hi-Fi intresserad. En dag märker Lollo att pappa är ledsen för han har fått brum i stereon. Då bestämmer sig Lollo för att hjälpa pappa. Hon pratar med sin kompis Albin och de kommer fram till att det nog är som med tandtroll… pappa har fått brumtroll i stereon. Berättelsen handlar om ett verkligt problem och i slutet får problemet även en verklig lösning…

Boken innehåller mycket igenkänning för de hi-fi intresserade och deras familjer. Är du sugen på att själv läsa kan du köpa boken direkt hos Emmagjort.se eller Svalander Audio. Boken finns även i andra webbshoppar som säljer böcker som tex Bokus och Adliberis. Den finns även att låna på flera bibliotek.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *