Bomullsgarn till sommarens virkprojekt

Produkterna (bomullsgarn) i den här inlägget/filmen har jag fått utan kostnad av Hobbii.se men jag har inte på något annat sätt tagit emot ersättning för att göra det här inlägget/videon.

bomullsgarn nystan turkos

Jag kontaktade hobbii.se och frågade om de ville samarbeta lite med mig och det ville de. Så jag har fått testa deras eget bomullsgarn Rainbow 8/4. Det finns i massor med färger och det var faktiskt riktigt svårt att välja 10 st. Jag valde färger som skulle passa bra till många olika saker. T.ex grönt som både passar till växter, kaktusar mm men också fungerar som grön marsipan till prinsesstårtor och dammsugare.

vikar kaktus nystan

De turkosa färgerna funderar jag på att kombinera i ett lite större projekt. Det bruna var väldigt snygg brun och passar perfekt som choklad till kakor. Sen valde jag ett garn som är ”hudfärgat” för jag har en ide om jag ska göra en virkad docka.

Hittills har jag virkat lite kaktusar (som inte är riktigt klara än) och testat att sticka lite i det. Spontant känner jag att det är ett väldigt prisvärt garn. Det är mjukt men inte sådär så att det delar sig som vissa bomullsgarner har en tendens att göra.

 stoppning och virkade kaktusar

 

Öppnar paket med bomullsgarn – utdrag från beskrivningen på You Tube.

Jag och dottern öppnar ett packet med bomullsgarn  i 10 härliga färger. Vi pratar om färgerna, första intrycket och vad vi kan göra med garnerna. Garnet heter Rainbow 8/4 här hittar du alla färger som garnet finns i  https://hobbii.se/rainbow-cotton-8-4 fungerar både till virkning och stickning.

nystan med bomullsgarn

Färgerna jag valde:

  • Nude 003
  • Ljusblå 027
  • ljus turkos 034
  • Petrol blå 035
  • Grålila 013
  • Brun 007
  • Persika (fresken) 049
  • Lime 018
  • Pink 045
  • Dovt grön 023

bomullsgarner nystan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *