Badkar, Stickad disktrasa

2013 stickade jag Disktrasor och gjorde då även en trasa med badrumsmönster. Jag tänkte att det var fiffigt att man kunde se att det var en trasa till badrummet men jag har också hört flera som har stickat mitt badkarsmönster och använt som tvättlappar. Så den här trasan kan man använda på många sätt. Hör gärna av dig till mig om du har använt dig av mina mönster på nått nytt spännande sätt. Det är alltid kul att få inspiration.  Motivet på trasan stickas fram genom att man stickar räta och aviga maskor.

 

pdf ruta mönster 150 disktrasa badVill du också sticka min disktrasa ”Badkar”? Klicka på den lilla bilden, till vänster, för att öppna beskrivningen, en PDF kommer då att öppnas i ett nytt fönster. Nu kan du enkelt skriva ut sidorna genom att klicka på ikonen för skrivare i din PDF-visare. Mönstret är anpassad för att skrivas ut på papper i storleken A4.

 

Mina mönster är endast till för privat bruk. Eventuella brister i mönsterbeskrivningarna hoppas jag ni kan ha överseende med, jag är ju inte proffs på detta. Hör gärna av er om det är något ni funderar på. Om du stickar efter mitt mönster och visar i sociala medier eller på din blogg blir jag såklart glad om du taggar mig eller länkar till mig. Jag tycker verkligen att det är kul att få se era alster.

 

Lycka till med stickandet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *